​Det er ganske enkelt et spørgsmål om kvalitet!

Renovering af badeværelse i din bolig

Hos Nielsen & Nielsen VVS har vi igennem årene renoveret mere end 300 badeværelser for mange forskellige kunder. Vi har med andre ord rigtig stor ekspertise, hvis du har brug for en professionel og dygtig VVS-installatørtil at stå for renovering af badeværelse i Aarhus, Brabrand, Viby eller omegn.

Få renovering af badeværelse til en god pris

​Når du vælger os til udførelse af renovering af badeværelse, kan du være sikker på en løsning til en god pris, hvor fokus er på kvalitet.

Vi arbejder med både hænder og sjæl, og derfor afslutter vi aldrig renovering af badeværelse før, vi har tilset alt en ekstra gang.

Skulle der mod forventning være fejl og mangler, sørger vi naturligvis for at udbedre indtil, du er fuldstændig tilfreds.​

​​Vi klarer også gulvvarmen i et nyt badeværelse

​Vi udfører også gulvvarme, som er en billig og effektiv måde at varme rummene op på – både på badeværelset og i resten af huset.

I kraft af vores mangeårige erfaring er vi vant til at tænke kreativt og se mulighederne i et rum. Tag en snak med os om renovering af badeværelse, så vi kan finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi træffes på telefon 86 16 48 44, du kan også kontakte os via vores kontaktformular.​