​Det er ganske enkelt et spørgsmål om kvalitet!

Udskiftning af faldstammer i høj kvalitet

Skal der foretages udskiftning af faldstammer, er vi det oplagte valg i Aarhus, Viby og Brabrand. Vi udskifter gerne faldstammerne, hvad enten det er en etageejendom, ejerforening, andelsboligforening eller noget helt andet. Vores mangeårige erfaring med VVS betyder, at vi kan håndtere alle opgavetyper effektivt og naturligvis med udgangspunkt i det individuelle behov.

Faldstammer fra Blücher

Vi skifter de gamle, utætte og tærede faldstammer ud med nye fra den anerkendte leverandør Blücher, ligesom vi foretager renovering af de gamle faldstammer med Blüchers renoveringssystem. Drejer det sig om udskiftning af de gamle støbejernsfaldstammer, kan vi selvfølgelig også stå til rådighed.

Udskiftning af faldstammer er med andre ord et af vores specialer, og det er din garanti for et resultat i topklasse.​

​Stor erfaring med udskiftning af faldstammer

​Vores medarbejdere er dygtige håndværkere, som arbejder med fokus på kvalitet og service. Både, hvad angår udskiftning af faldstammer og de andre services, vi tilbyder.

Vi tilbyder udskiftning af faldstammer i Aarhus og omegn. Kontakt os på telefon 86 16 48 44 for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe med dine faldstammer.​ Du kan også sende os en mail på lpnielsencool@gmail.com.​